Lovely Followers.

Every Seconds Count.

Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, November 24, 2010

Blogger in da house : Khas buat blogger baru !



Klik Link Ini : Ben Ashaari :)

Hai hai!
Haa. Kali nih, Miyu terpaksa stop sekejap episod-episod dalam TDTSB ! .
Episod ape tuh? Pergi je lah klik yee. Jangan malas malas :)
Okay okay. Kalian kalian nampak tak pic kat atas sana tuh? Haa.
Kalau nak tahu, dia lah owner kepada link yg Miyu bagi tuh. Hehe.
Encik Ben nih minta cerita sikit pasal latar belakang blog sendiri.
So, terpaksa lah Miyu bukak cerita sikit. Sikit je, tak boleh banyak banyak.
Heeee :P

Okay lah. Blog yang Miyu cipta nih adalah blog pertama Miyu. Sebelum nih tak terdetik langsung nak buat blog sebab Miyu rasa leceh nak buat ayat ayat, karang karang & sewaktu dengannya. Lagi satu, Miyu memang tak ade masa nak layan semua benda nih. Masa yang ada memang betul betul terhad (Ecehh. Dan dan je kau yee.). Blog nih pun teramat amat lah baru lagi. Lahir pada 7 Oct 2010. Kenapa pilih hari tuh? Sebabnya, 7 merupakan nombor favourite Miyu. Tapi, ada lagi nombor lain yang Miyu suka. Entah kenapa tarikh tuh jugak yang Miyu pilih. Hee. Kalau kalian kalian perasan, blog Miyu masih kosong & hambar je. Maklumlah, Miyu tak pandai nak meng-edit blog nih. Huhu. Lagi nak cerita apa yee? Humm. Oh, ye. Terlupa pulak. Blog nih Miyu jadikan tempat untuk Miyu berkongsi bermacam-macam cerita yang menarik & kebanyakkannya adalah cerita tentang Miyu lah :) Tapi, Miyu tak anggap blog ini sebagai diari kerana pada Miyu diari sewajarnya tidak patut diceritakan pada semua orang & hanya empunya diri je yang tahu. Wahh!

Rasanya, cukup lah kot latar belakang yang Miyu beri nih. Kan kan? Hehee.
Sampai sini je dulu okay. Bye-bye!




P/S : Rasa goyah.

9 comments:

  1. salam...jalan2 singgah kat sini dair blog ben ashaari..selamat berblogging dan maju jaya..4low blog hini ^^

    ReplyDelete
  2. good luck blogging ye miyu
    ALL IN ONE
    followed u

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan dari Blog Ben Ashaari ;)

    ReplyDelete
  4. salam kenalan semua! thank you yee yang datang bertandang jenguk-jenguk Miyu punya blog. Miyu betul hargai. & yes, Miyu akan follow kalian kalian balik! :)

    ReplyDelete