Lovely Followers.

Every Seconds Count.

Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, December 27, 2010

Lucky Blogger Contest!


Klik Link Ini : Hahazirah :)

Baru je bukak blog Miyu nih, Miyu terperasan ada someone hantar something kat shoutbox Miyu. Siap ber-link lagik tuh. Rupa-rupanya Miyu dapat tag dari Cik Amal kita nih. Mekaseh yee *senyum senyum*  :)

Kali nih contest dia lain dari yang lain. Syarat-syarat pun tak berat. Hehe. Kalau tak percaya, kalian singgah lah dekat empunya blog yang buat contest nih iaitu Cik Hahazirah.

Dengan ini, Miyu tag-kan 3 orang blogger lagi :

&&&
*dia nih wajib ada setiap contest yang Miyu masuk!*



P/S : Mood goyah lagi.

2 comments:

  1. hai, trimas 4 joining. :D
    smoga awk slh seorg lucky blogger. hehee~ ^^

    ReplyDelete