Lovely Followers.

Every Seconds Count.

Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, December 9, 2010

Tales During This Semester Break ! - Episode 11

Maaf dipinta kepada semua,
Yang datang menjengah blog Miyu,
Bukannya apa cuma nak kata,
Dah lama tak post entri baru.

Dari dulu blog keoren-orenan (bukan oreo yee),
Almaklumlah Miyu tak reti tukar baru,
Baru sekarang Miyu ada kelapangan,
Biasalah baru pulang dari kampung Miyu.


. . . ERKK?? Apahal kau nieh Miyu?? Tiba tiba je sasau berpantun-pantun. Kalau ye pun rindu, tok sah lah nak tunjuk sangat dekat sini. Geli tau. Aduhh -__-"

Okay okay. Back to the future. Eh? Back to the topic lah. Huu. Actually-kan, Miyu-kan takut-kan result-kan yang-kan nak-kan keluar-kan dah-kan nih-kan. . . ?? Pandai pandai kalian lah fahamkan ayat tuh. Huuu. Tak faham jugak apa yang Miyu kata? Aiyoo. Yelaa. Miyu takut dengan result yang bakal diketahui kurang daripada 24 jam nih. ARGHH!! (Opss! Terlebih sudah.)

Tapikan. . . Miyu dapat tahu dari classmates Miyu, dia orang kata result dah boleh check hari nih. WTF?! Biaq benoo hangpa nih?? Takkan hari nih kot?? Miyu buka lah mukabuku @ FACEBOOK tanya kawan kawan yang lain jugak. Almost semua cakap dah boleh tengok. Oh-no!! Macam mana nih?? Miyu takut gila lah. Tuh pasal Miyu naik sasau tadi. Huuu. Mana tak nya, final hari tuh buat cikai-cikai je. Macam nak tak nak. Tak ada feeling tau tak nak final. Sekarang, baru Miyu nak kalut dengan result nih. Aiyoo -__-"

Miyu pun tak tahu nak kata apa dah. Kalian kalian doakan lah yang terbaik buat Miyu yee. Kasi Miyu ada semangat sikit nak tengok result nih. Harap-harap okay je lah. Miyu pun tak nak terlalu mengharap. Nanti frust-tertonggeng pulak. Huuu.



P/S : Hopefully, semunya okay. Amin.

No comments:

Post a Comment