Lovely Followers.

Every Seconds Count.

Lilypie Angel and Memorial tickers

Wednesday, December 1, 2010

Tales During This Semester Break ! - Episode 8

Salam 1 Disember semuaaaaaa! Miyu betul betul bersemangat! Hiyarkkk! Sungguhpun, ada jee yang buat hari-hari Miyu jadi kusam suram masam. Erghh -__-

Tak apa lahh. Lupakan sajaa. Okay okay. Miyu nak share something dekat anda anda & anda. Semalam Miyu sempat bertandang ke MAHA 2010. Woot woot! Really awesome guys! Cuma cuaca agak panas lah. Oh, well. Biasa lah tuh. Macam kau tak pena duk dekat panas pulak Miyu. Dulu masuk PLKN sampai hitam legam kau lupa? *sobsob*

Actually, nothing much to say about MAHA 2010. Kalian kalian kena sendiri pergi ke sana untuk tengok, jenguk, lihat, tonton, rasa & macam macam lah. Hehe. Sumpah! Tak rugi pun pergi. Dapat rasa macam macam benda. And that is the part that I like! Balik rumah je dah kenyang. HAHA. Oh yeah! :)


NOTA : Peace yaw! Nanti aku mai lagi naa :)


Miyu ada lagi beberapa foto yang sempat di-captured-kan. Tapi, oleh kerana kemalasan & kemeluatan dengan foto yang diambil (tak cantik lah), tak jadi Miyu nak upload. Maaf yee kawan kawan.




P/S : Blog is under construction. Sebarang kesulitan, harap dimaafkan. Terima kasih :)

2 comments:

  1. jauh? yana duk mana yee? tapi serius lah miyu cakap, betul betul berbaloi kalau pergi. heee :)

    ReplyDelete