Lovely Followers.

Every Seconds Count.

Lilypie Angel and Memorial tickers

Friday, December 17, 2010

Tales During This Semester Break ! - Episode 'PEACE CONTEST'

Klik Link Ini : Ezan Idma :)

Boring boring nih, Miyu jengah jengah laa blog orang jap. Tup tup, Miyu teringatkan blog si syiedasyadaa nih. Dia ada kata Miyu kena tag lagik. TAG? Aduhh. Apa pulak yang dia nak aku buat nih -__- Hahaha. Bukan apa, kemalasan dalam diri tak dapat dibendunglah. Haihh. Rupa rupanya dia ajak Miyu join contest lagi. Wahh! Bestt! Contest nih simple jek. Ambil jek mana mana picture yang ada peace. Itu jee :D

So, Miyu pun ingin mempertaruhkan picture ini :

Nota : Intan@Cousin & Miyu! :)

Oh-oh. Sebelum Miyu terlupa, contest nih ada kategori kategori dia tau. Klik kat situ kalau nak tau apa. Hmm. . . Agak agak kalian lah kan, Miyu masuk kategori apa ye? Heeeeeeee.

3 orang yang saya nak tag :

*Ampunkan saya! Saya ketandusan orang orang utk di-tag-kan.*



P/S : Cita-cita aku besar. Aku nak menang!

3 comments:

  1. ada banyak peace, sampai empat..mesti menang nie..haha

    ReplyDelete
  2. zoul : menang? HAHA. hopefully lah :)

    ZE : thanks okay! :)

    ReplyDelete